Summit Brazilie 2018


GEPLAATST OP 12/10/2017Wil jij zomer 2018 helpen
in een werkteam in de Amazone?

Jij kunt een geweldig mooie ervaring opdoen, door met ons mee te gaan! Niet alleen zie en hoor je eerste hands over zending, maar kun je daadwerkelijk ook je steentje bijdragen aan zending, door te helpen in twee projecten.

Wanneer is het?
D.V. vrijdag 20 juli vertrekken we om 12.50 uur vanaf Schiphol met de KLM via Rio de Janeiro naar Manaus waar we middernacht hopen te landen. Na in het zendingsgasthuis te hebben geslapen varen we zaterdag naar Puraqeuquara, waar het 1e project plaats zal vinden. vrijdag 10 augustus vliegen we weer terug en hopen zaterdagmiddag de 11e om 11.45 uur weer in Nederland te landen.

Wat kost het?
Voor werkenden €1950 en voor studenten €1850.

Wat krijg ik daarvoor?
Det meeste kosten gaan natuurlijk op aan de vliegreis (1560,-) Verder zitten in de totaalprijs: alle maaltijden daar op lokatie; lokale reiskosten o.a. van en naar het vliegveld; een boeiende verzorgde dagtocht op de Amazone rivier inclusief maaltijd. Kosten waar je zelf nog rekening mee moet houden zijn (eventuele) vaccinaties en mogelijke uitrusting voor de reis. In deze prijs is er geen bijdrage voor het project en betalen de reisleiders zelf hun reis.

Waaraan werken we?
Voor het 1e project moeten we de taxi en boot nemen om naar de zendingsschool van NTM in Puraquequara te gaan.

Deze school bevindt zich direkt aan de Amazone rivier, die op die lokatie 5 km breed is. Wij kunnen op een schoolgebouw een oud lekkend dak vervangen voor een nieuw en ook een plafond aanbrengen. Er kunnen 10 tot 15 personen helpen in dit team.

Het 2e project (als het 1e vol is) kan naar een Indianen stam w.s. twee dagreizen per boot vanaf Manaus. Daar willen de zendelingen graag een multi functioneel gebouw opstarten om te helpen in discipelschap. Dit zal zijn voor bijbelonderwijs en het trainen van de Indianen, om zélf ook lees- en schrijfonderwijs te leren geven. Hierbij zijn ook enkele computers en zonnepanelen nodig. Voor dit team hebben ze graag 4 tot 8 vakmensen.

Waarom het Amazone gebied?
In deze wereld zijn er meer dan 6500 bevolkingsgroepen. Daarvan zijn er ongeveer 340 in Brazilië . Hiervan zijn het meerendeel nog zonder het evangelie. Bij elkaar zijn er in de stammen in Brazilië meer dan een miljoen mensen die leven, zonder Christus, zonder vrede,  onder hoop. Deze groepen zijn voor een groot deel buiten het gezichtsveld van de kerken gebleven. Zo blijft de inheemse bevolking van Brazilië veelal leven in duisternis.

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP VIA: ntm-nl@ntm.org / 0628949885 / 0184694417

PROJECTEN!
Project 1: het dak en het plafond van het schoolgebouw € 16500,-
Project 2: het multifuncionele gebouw + inventaris € 4000,-

Lukt het jou niet om zélf te gaan, maar wil je wél betrokken zijn om zo de Indianen stammen te helpen in de voortgang van het evangelie.....
KIJK DAN ONDER PROJECTEN WAT ER ZOAL GEDAAN WORDT EN WAT JIJ EVENTUEEL OOK KUNT DOEN OM BIJ TE DRAGEN...


blog comments powered by Disqus